Viileä pyyhe
Viileä pyyhe Viileä pyyhe

Viileä pyyhe

16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Viileä pyyhe

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Huikea viilennys kuumiin tilanteisiin!

  • Pesunkestävä ja uudelleen käytettävä!
  • Pyyhkeen koko: 30 x 85 cm. Saatavana useita värejä!
  • Säilyttää viileytensä jopa kahden tunnin ajan! 
  • Saatavana myös pullossa jossa kätevä ripustinkoukku. Pullossa pyyhe säilyttää viileytensä pidempään.

Kuntosali, fitness, tennis, golf, jalkapallo, eräretkeily – missä  ikinä sitten tarvitsetkin nopeaa ja raikasta viilennystä, imukykyinen ja kestävä viileä pyyhe on paras tuote sinulle. Pysy raikkaana hikoilun jälkeen kuumissakin olosuhteissa. 

Mikrokuituisen pyyhkeen innovatiivinen ja kehittynyt rakenne viilentää sinua nopeasti käytettäessä urheilun aikana tai sen jälkeen. Helppo ja kevyt ottaa mukaan työhön sekä vapaa-ajan harrastuksiin. 

Pyyhkeen viilentävän materiaalin voit aktivoida upottamalla sen veteen ja puristamalla ylimääräiset vedet pois. Viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja kestää jopa kahden tunnin ajan. Pyyhkeen kuidussa on 98 % auringonesto ominaisuus UV50+ suojauksella auringonpistoksen ehkäisyyn.

Kangas imee kosteuden itseensä ja sen ainutlaatuinen jäähdyttimen lailla toimiva kuitu, kierrättää vesimolekyylejä kankaassa ja säätelee niiden haihtumista kankaasta, luoden pitkitetyn kylmäefektin. 

Nopea viilennys lemmikillesi tuo helpotusta. Pyyhe ei sisällä kemikaaleja joten se on turvallinen ihmisille ja eläimille.


Korkeus:
85 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua