Ke-Hu AWC2019 keinokarvallinen *RAJOITETTU ERÄ*
Ke-Hu AWC2019 keinokarvallinen *RAJOITETTU ERÄ* Ke-Hu AWC2019 keinokarvallinen *RAJOITETTU ERÄ*

Ke-Hu AWC2019 keinokarvallinen *RAJOITETTU ERÄ*

25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ke-Hu AWC2019 keinokarvallinen

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Nyt Agilityn MM-kotikisojen kunniaksi saatavilla on rajoitetun ajan spesiaali AWC 2019 –malli. 

AWC 2019 kotikisa lelusta on saatavilla kaksi versiota, keinokarvallinen ja karvaton lelu. Karvallisessa versiossa on jämäkkä täyskuminen pallo ja karvattomassa pehmeän joustava pallo. Kummankin lelun kahvasta löytyy jousto, sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.
Kokotaulukko Keinokarvallinen lelu - Pallon korkeus n. 6 cm, lelun kokonaispituus n. 47 cm. Karvaton lelu - Pallon korkeus n. 6 cm, lelun kokonaispituus n. 33 cm.
Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Ke-hu pyrkii luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille.
Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua
Ota yhteyttä